Контакти

Свържи се с нас

  Искате да транспортирате своя товар с камион? Търсите надежден партньор за транспортна спедиция в Западна Европа?

  Ние от транспортна фирма ИНПЕ сме специализирани в международния сухопътен транспорт на товари. Занимаваме се както с логистиката и спедицията, така и със самия транспорт. По тозин начин можем да Ви гарантираме, че целият процес ще бъде конролиран лично от нашия екип. Без значение дали става въпрос за внос или износ от България и Гърция за Западна Европа.

  Защо да изберете транспортната спедиция и логистиката от фирма ИНПЕ?

  Много спедиторски компании се интересуват единствено от възнаграждението и пропускат да обяснят особеностите на транспорта. Ние не сме от тях! Държим на всеки един клиент, без значение дали става въпрос за транспортна спедиция на малък или голям товар.

  Предлагаме Ви индивидуална консултация за транспортна спедиция, на която обсъждаме Вашия товар и неговите особености. След като се запознаем с тях, Ви предлагаме гъвкави транспортни решения, които да отговорят на нуждите Ви.

  Обръщаме специално внимание на транспортна спедиция и планирането на маршрута до избраната от Вас дестинация. Освен това, Ви запознаваме със съпътстващите застрахователни и митнически разходи, които могат да възникнат.

  Доверете се на нашия дългогодишен опит в транспортната спедиция! Попълнете контактната форма и ние ще се свържем с Вас!