ТОП 1000 на най-бързо РАЗВИВАЩИТЕ СЕ ФИРМИ в Европа за 2022, КЛАСАЦИЯ НА СПИСАНИЕ FINANCIAL TIMES

Пандемията Covid-19 промени нашето ежедневие, отрази се на състоянието на икономиката и повлия различно на основните й сектори. Компаниите, които направиха съкращения, успяха да останат достатъчно устойчиви и да оцелеят при срива на търсене от страна на потребителите. Ситуацията бе допълнително усложнена от Brexit и състресенията в глобалната мрежа за доставка на товари.

Точно това се илюстрира в класацита на FT-Statista за най-бързо развиващите се европейски компании.

В техният специален доклад се анализира степента, до която настоящите икономически заплахи могат да променят съдбата на компаниите. Оценени са и секторите, които са в най-голям риск.

Компаниите, които намират място в класацията ТОП 1000 са постигнали най-висок комбиниран годишен темп на ръст на приходите между 2017 и 2020 година.

Техният задълбочен специален доклад анализира степента, до която ностоящите икономически заплахи могат да променят съдбата на компаниите и оценяват секторите, които са в най-голям риск.

Както и в класацията ТОП 1000 за 2021, ТОП 10 се състои от нови участници в класацията.

Щастливи сме да Ви споделим, че Инпе Транспорт бе отличена в ТОП 1000 на най-бързо развиващите се фирми в Европа.

Във времена на криза, ние успяхме да останем верни на клиентите и партньорите си. Успяхме да развием своята дейност и да предложим качествен международен транспорт с камиони от България и Гърция до Западна Европа.

Устойчивият ни темп на развитие бе забелязан от FT-Statista и класацията ни отреди 452 място. Можете да видите и другите български и международни компании, коити се класираха в класацията ТОП 1000 тук.

Вашият коментар

9 − 8 =