Slide Гърция
Швеция

България
Нидерландия

транспорт с камион и влекач с тристранна щора по конвенция ТИР транспорт с камион и влекач с тристранна щора по конвенция ТИР транспорт с камион и влекач с тристранна щора по конвенция ТИР транспорт с камион и влекач с тристранна щора по конвенция ТИР транспорт с камион и влекач с тристранна щора по конвенция ТИР РЕЛАЦИИ Германия
Гърция
България
Полша
Дания
България
Белгия
Гърция
транспорт с камион и влекач с тристранна щора по конвенция ТИР

Изпрати запитване

  Международен шосеен транспорт с влекач и камион с тристранна щора по конвенция ТИР

  Международният транспорт с камион или влекач с тристранна щора е най-предпочитания вид товарен транспорт, когато става въпрос за превозване на стандартни товари. Такива могат да бъдат бързооборотни стоки, продукти за бита, мебели, дрехи и много други.

  Какви са предимствата на международния транспорт с камион и  влекачи с тристранна щора?

  Международният транспорт с камиони е най-подходящото решение за сравнително кратки разстояния и директни маршрути. При него товаренето и разтоварването на стоки или товари се извършва много по-лесно в сравнение с морския или железопътния транспорт. Това минимализира времето за обработка и позволява на товарите да стигнат по-бързо до дестинацията си.

  Друго предимство на този вид международен транспорт е, че камионите могат лесно да се движат по всички пътища. За разлика от морския траспорт, не зависят от метеорологичните условия или сезонните промени. При затваряне на определена отсечка от пътя, могат да променят маршрута и да избегнат закъснение. Докато това е невъзможно при железопътния транспорт.

  Освен това, международният транспорт с камиони е много по-надежден по отношение на непредвидими закъснения. Тук причините са няколко – по-добрата логистика и повече възможности на шофьорите да спазват наложените графици от договора за спедиция.

  Защо да се доверите на транспортна фирма ИНПЕ?

  Международният транспорт с камиони с тристранна щора е най-подходящото решение за сравнително кратки разстояния и директни маршрути. При него товаренето и разтоварването на стоки или товари се извършва много по-лесно в сравнение с морския или железопътния транспорт. Това минимализира времето за обработка и позволява на товарите да стигнат по-бързо до дестинацията си.

  Нашата компания има дългогодишен опит в логистиката, спедицията и международен транспорт с камион – тристранна щора. Разполагаме със собствен автопарк, в който имаме 30 композиции със средна възраст от 2 години.

  Държим на безопасността и добрата хигиена. Всички камиони и тристранни щори се преглеждат обстойно от нашия екип, товарните пространства се почистват старателно и дезинфекцират при необходимост.

  Всеки месец реализираме над 100 курса от България и Гърция за Западна Европа.

  Основните дестинации, до които предлагаме международен транспорт са: Гърция, България, Германия, Холандия, Белгия и Дания. Но в зависимост от нуждите Ви, можем да уредим международен транспорт с тристранна щора и до други държави.

  Какво трябва да знаете за конвенцията ТИР при превоза на товари?

  Митническата конвенция ТИР регламентира правилата, начина на ползване и процедурите за превоз на стоки. Нейната цел е да улесни извършването на международни превози на товари и да опрости формалностите, когато една стока трябва да премине границата.

  В България конвенцията ТИР е ратифицирана през 1977 година. Според конвенцията ТИР транспортът и спедицията са под гаранцията на Международната асоциация на превозвачите. За България това е Асоциация на българските предприятия за международни превози и пътища – АЕБТРИ.

  В конвенцията ТИР са дадени ясни и точни определения на това какво е превоз, операция, начало на операция, завършване на операция и приключване на операция.

  Освен това са определени и правилата относно конструкцията и оборудването на превозните средства, които попадат под режима ТИР.