Slide Гърция
Швеция

България
Нидерландия

Международни услуги с тир ИНПЕ ООД Международени транспорт с камион ИНПЕ ООД Международен транспорт с камион ИНПЕ ООД Международени транспорт с камион ИНПЕ ООД Международени транспорт с камион ИНПЕ ООД РЕЛАЦИИ Германия
Гърция
България
Полша
Дания
България
Белгия
Гръция
Международени транспорт с камион ИНПЕ ООД

Изпрати запитване

  Международен шосеен транспорт с камион

  Международният транспорт с камиони е най-предпочитания вид товарен транспорт, когато става въпрос за превозване на стандартни товари. Такива могат да бъдат бързооборотни стоки, продукти за бита, мебели, дрехи и много други.

  Какви са предимствата на международния транспорт с камион?

  Международният транспорт с камиони е най-подходящото решение за сравнително кратки разстояния и директни маршрути. При него товаренето и разтоварването на стоки или товари се извършва много по-лесно в сравнение с морския или железопътния транспорт. Това минимализира времето за обработка и позволява на товарите да стигнат по-бързо до дестинацията си.

  Друго предимство на този вид международен транспорт е, че камионите могат лесно да се движат по всички пътища. За разлика от морския  траспорт, не зависят от метеорологичните условия или сезонните промени. При затваряне на определена отсечка от пътя, могат да променят маршрута и да избегнат закъснение. Докато това е невъзможно при железопътния транспорт.

  Освен това, международният транспорт с камиони е много по-надежден по отношение на непредвидими закъснения. Тук причините са няколко – по-добрата логистика и повече възможности на шофьорите да спазват наложените графици от договора за спедиция.

  Защо да се доверите на INPE транспорт?

  Нашата компания има дългогодишен опит в логистиката, спедицията и международен транспорт с камион – тристранна щора. Разполагаме със собствен автопарк, в който имаме 30 композиции със средна възраст от 2 години.

  Държим на безопасността и добрата хигиена. Всички камиони и тристранни щори се преглеждат обстойно от нашия екип, товарните пространства се почистват старателно и дезинфекцират при необходимост.

  Всеки месец реализираме над 100 курса от България и Гърция за Западна Европа.

  Основните дестинации, до които предлагаме международен транспорт са: Гърция, България, Германия, Холандия, Белгия и Дания. Но в зависимост от нуждите Ви, можем да уредим международен транспорт с тристранна щора и до други държави.