Златна фирма за 2022 година

Posted by admininpe
Category:

Всяка фирма и физически лица търсят най-добрите условия за международен транспорт на своите товари. Ние от ИНПЕ Транспорт имаме дългогодишен опит при организиране на спедиция и транспорт от България и Гърция до Западна Европа. Нашите професионализъм и адаптивност ни дават възможност да Ви предложим гъвкави решения и ни отличават от останалите на пазара.

Какво е „Златна фирма”?

Златна фирма е проект, който е насочен към определяне и промотиране на най-добрите фирми на българския пазар. От значение са не само опитът, начинът на работа и предлаганите продукти и услуги, а и мнението на клиентите. 

Целта на организаторите на проекта е да наградят бизнесите, които се отличават от останалите. За целта те проведоха внимателно проучване на вътрешния пазар. Целта му беше да се запознаят с възможно най-много фирми и техните онлайн рецензии. Разгледани бяха надеждни и достоверни мнения в платформи като Facebook, Google Maps, TripAdvisor и много други. 

Важно условие за да се класира фирмата в списъка на проекта е да има онлайн присъствие и да отговаря на критериите за това. Награди получават компаниите, които преминат през 3-те етапа:

  • Проучване на вътрешния пазар – преглеждане на всички онлайн рецензии и реномето на фирмата. От значение е и броят на отзивите. 
  • Събиране и анализиране на данните – компаниите се класифицират по индустрия и местоположение. 
  • Награждаване – награда „Златна фирма” получават всеки бизнес, който има над 85% положителна обратна връзка от своите клиенти и партньори.

ИНПЕ Транспорт е Златна фирма за 2022 година.

Щастливи сме да Ви споделим, че получихме наградата „Златна фирма” за 2022 година. Благодарим на организаторите на проекта, че оцениха нашите професионализъм и старания и  предоставяме на клиентите си качествени и надеждни международни превози с камион.

Искаме да изкажем благодарността си и на нашите партньори и клиенти, че продължават да ни се доверяват и да бъдат част от нашето семейство! 

Вашият коментар

5 × 2 =